Hírek

Tisztelt fodrász kollégák,

várjuk azon szakemberek jelentkezését, akik szeretnének egy új, minden eddigi anyagtól eltérőbb és profeszionálisabb terméket megismerni, ezzel is kiemelve a termék és a saját képességek finom összhangját, mely a vendégeket is elvarázsolja. Ha Ön olyan szakember aki képes az új -néha hihetetlen- információk befogadására, elsajátítására, akkor kérem Önt jöjjön el képzésünkre, legyen részese annak a káprázatnak, aminek egyre többen részeseivé válnak és csatlakozzon a KEUNE termékeket használók közé.
Ha érez magában erőt, tehetséget és szeret tanulni és tanítani, akkor Önnek a KEUNE oktató csapatában a helye.

Ha a tanfolyam után a termékek kipróbálása meggyőzi Önt arról, hogy a KEUNE az a termék család, amellyel meg tudja valósítani álmait, vágyait vagy egyszerűen csak a vendégeinek szeretne újjat, természeteset, kíméleteset és mégis maximálisan a vendég és fodrász elvárásaihoz alkalmazkodó anyagot adni, akkor REFERENCIA Szalon szerződést tudunk kínálni Önnek.

Az alábbi elérhetőségeken állunk mindenki rendelkezésre:

  • Szilágyi Róbert Ter. képviselő (Dél-Kelet Magyarország) 30/589-2405
  • Márton György Ter. képviselő (Észak-Nyugat Magyarország) 20/410-4170
  • Hajdú László Ter. képviselő (BP.IV.V.VI.VII.VIII.XI.XIII.XV.XVI.XXII.ker. Pest megye Dél-nyugat) 30/632-0698
  • Kálmán Zsolt Ter. képviselő (BP.I.II.III.IX.X.XII.XIV.XVII.XVIII.XIX.XX.XXI.XIII.ker.Pest megye Észak-nyugat) 30/929-1327
  • Kondor Zsolt Ter. képviselő (Pest megye Keleti rész) 30/332-5915

Kérdésével, észrevételével keressen bennünket a kapcsolat menű alatt.

Örömmel töltene el amennyiben Önt is a KEUNE család tagjai között üdvözölhetném. Ennek érdekében Én és kollégáim mindent elkövetünk. Ha szeretne erről meggyőződni kérem tegye próbára a KEUNE-t.