Új termékek

Care Line - Ragyogó szőke komplex
A speciális vibráló szőke színek hatása nagymértékben fokozható a Blonde Shine Complex – t tartalmazó termékek használatával. A citrom és Chamomile kivonatok megerősítik a szőke haj minden árnyalatát. Az alapvető ásványok táplálják a hajat és fejbőrt egyaránt. A Care Line Blonde termékek táplálják és újra hidratálják (visszapótolják az elvesztett nedvességet) a szőke árnyalatokat, melynek köszönhetően a haj ismét puha, kezelhető és ápolt lesz. Két csoportra oszthatók a speciális szőke ápoló termékek:
  - Care Line Platinum Blonde
  - Care Line Golden Blonde

Care Line Man - Csak férfiaknak!!!
A Keune megalkotott egy teljes sorozatot több éves tervezést és laboratóriumi kísérletezést követően, mely sorozatot speciálisan a férfiak kívánságaihoz és szükségleteihez igazítottak. Keune Care Line Man fő összetevői ásványi anyagkivonatok, melyek tartós fejbőrjavulást eredményeznek. A haj egészségessé és könnyen kezelhetővé válik.  A Keune Care Line Man termékektől megkapja mindazt, amit ma egy speciálisan férfiaknak kifejlesztett terméktől joggal elvárhat: tisztít, kényeztet és stílust ad. Keune Care Line Man négy speciális termékcsoportot ajánl Önnek, ami biztosítja a haj legjobb ápolását és megteremti az egyénhez legjobban illő stílust.

Care Line Man - Fortify Lotion
A Keune megalkotott egy teljes sorozatot több éves tervezést és laboratóriumi kísérletezést követően, mely sorozatot speciálisan a férfiak kívánságaihoz és szükségleteihez igazítottak. Keune Care Line Man fő összetevői ásványi anyagkivonatok, melyek tartós fejbőrjavulást eredményeznek. A Fortify Lotion összetevőit EU szabadalom védi, hiszen több éves laboratóriumi és több mint 100 önkéntesen elvégzett kísérlet alapján MÁR 4 NAP UTÁN 25% HAJ NÖVEKEDÉS TAPASZTALHATÓ!

Care Line Ultimate Control 2 Phase Spray - 2 komponensű hajban maradó ápoló spray
Keune Care Line egy új terméket mutat be - Ultimate Control 2 Phase Spray - mellyel minden fodrász élete könnyebb!!! Biztosan találkoztál már olyan vendéggel, akinek a haja göndör vagy akár egyenes is lehet, de látszik, hogy a haja nem tartalmaz megfelelő mennyiségű nedvességet. Az ilyen típusú haj ápolása napi küzdelmet jelent! Ez a fajta haj gondos kezelését igényel, hogy szabályozva legyen a nedvesség egyensúlya, miközben a hajat nem szabad elnehezíteni.
Care Line 2 - Phase Spray egy rendkívül hasznos és azonnali hatású - kondicionáló spray, melynek egyedülálló összetétele révén sokoldalú felhasználás valósítható meg a fodrász -, valamint a vendég otthoni hajápolása terén is.