Oktatás

A KEUNE-nél nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásra. Ez a törekvésünk nemcsak azért van így, mert ez nemzetközileg egységes a KEUNE-t forgalmazó minden országban, hanem azért is, mert a fodrász szakma jövőbeni felemelkedésének ez a záloga. Az anyagok felépítése, szerkezete és az eddig ismeret márkáktól való eltérése is indokolja azt, hogy csak jól felkészült szakemberek kaphassák kézhez a KEUNE vegyi termékeit. Hisszük és valljuk, hogy ez az út, melyen haladnunk kell, ahhoz, hogy a szakmát és a professzionális KEUNE felhasználók táborát nagymértékben erősíteni tudjuk.

A szakmájukat szerető, fejlődni vágyó, a tökéletességet, a harmóniát kereső fodrászoknak kínálunk oktatásokat oktató szalonjainkban és az ország bármely pontján, amennyiben érdeklődést tapasztalunk termékeink iránt.


SZÍNELMÉLET ÉS GYAKORLAT BÁZIS TANFOLYAM

Oktatásaink tematikája összetett, hiszen szűk egy napba kell az elméleti képzést is és a gyakorlati oktatást is átadnunk. Ez azt jelenti, hogy a KEUNE Akadémiai képzésén résztvevőknek a nap folyamán az anyag nagyszerűségét testközelből kell megtapasztalniuk. A képzéseket elvégzők a nap végén diplomát kapnak, mely felhatalmazza Őket a KEUNE termékek használatára. A gyönyörű hajszínhez vezető úton az első lépés az, hogy tisztában legyünk a hajszerkezettel, a színelmélettel és KEUNE anyagainak sajátosságaival. A képzés egész napos és gyakorlati munkával együtt jár.

Ezért minden résztvevőtől azt kérjük, hogy:

  • hozzon magával kézi szerszámot
  • lehetőség szerint modellt, hiszen így nyílik lehetőség a színtartósság hosszabb távú megfigyelésére
  • munkaruhát

CARE LINE - ÚJ DIMENZIÓ A HAJÁPOLÁSBAN

A Keune új dimenziókat nyitott a hajápolás területén. A hatóanyagokat „csúcs” formában kell tartani illetve oda kell juttatni ahol hatását ki tudja fejteni. Ez a gondolat teszi egyedülállóvá a Care Line családot. Ezért hívják segítségül a gyógyszeriparban, kozmetikai iparban már jól ismert liposzóma hatóanyag-hordozókat.

  • a liposzóma burokszerűen védi a hatóanyagokat, hogy aktívan maradjanak,
  • a liposzóma közvetlenül a sejtbe üríti a burok tartalmát, a várva várt tápláló, hidratáló anyagokat,
  • a liposzóma időzíteni tudja a hatás idejét.

TÉNY:

A Care Line a hajszál teljes életciklusán át óv és táplál, őriz és hidratál.

A Care Line tudja helyreállítani a problémás hajat és fejbőrt.

Gyere el képzésünkre és lépj át velünk az új dimenzióba!


Bízom benne, hogy Ön az a fodrász, akit hamarosan üdvözölhetünk Akadémiai Oktatásunkon, hogy megmutathassuk, hogy a KEUNE miben más, mint amiben eddig hitt. Tanfolyamunkra jelentkezni területi képviselőinknél lehet vagy a kapcsolat menűpont alatt.